MELÓ-DIÁK – ORSZÁGOS PIACVEZETŐ DIÁKMUNKA HÁLÓZAT – iskolaszövetkezet, munka, munkalehetőség, diák, diákszövetkezet - UNIVERSITAS Iskolaszövetkezet
Cím
Megye:
Város:

Munkatípus 
Iroda
Összetett kereső


 Új Magyarország Fejlesztési Terv

TÁMOP-2.3.3/A-09/1 Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva elnyert pályázat ismertetése: „Az Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet TÁMOP-2.3.3/A pályázata" című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

tovább

DÉL-PESTI AUTÓBUSZGARÁZSTÓL 5 perc sétára lévő modern logisztikai központba keresek diákokat csomagolási feladatokra. Főként használati útmutatókat kell csomagolni, illetve ehhez hasonló feladatokra lehet számítani. Amennyiben MARADÉKTALANUL megfelelsz a LENTI feltételeknek, küldd el a fényképes önéletrajzod e-mailben a majzik.nandor@universitas.hu címre, DÉL-PESTI CSOMAGOLÁS tárggyal. A fentieken kívül az érvényes jelentkezéshez töltsd ki kérlek ezt az egyperces jelentkezési űrlapot is: http://bit.ly/1mD4FmQ Az önéletrajz elnevezése: CV_VezetékKeresztnév A MOBILSZÁMOD kérlek külön tüntesd fel az e-mailben 06201234567 formátumban, illetve azt, hogy MELY HÉTKÖZNAPOKAT TUDOD VÁLLALNI. Az e-mailjeidet figyeld, mert rövidesen ott fogsz visszajelzést kapni tőlem a jelentkezésedre!
Nívós IT-multihoz keresek különféle nyelvismerettel magas szinten rendelkező diákokat. Nyelvek: mandarin, kantonéz, japán, koreai. Kérlek csak abban az esetben jelentkezz, ha maradéktalanul megfelelsz a lenti feltételeknek! Jelentkezés ANGOL NYELVŰ önéletrajzzal a kovats.balazs@universitas.hu e-mail címen, IT-MULTI NYELV tárggyal, ahol a NYELV helyére az általad magas szinten beszélt nyelvet helyettesíted be. Az önéletrajz elnevezése legyen az alábbi: CV_VezetéknévKeresztnév, a formátum .doc, .docx, vagy .pdf. Az önéletrajz mindenképpen tartalmazza a budapesti címedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Az e-mailben FELTÉTLENÜL tüntesd fel az alábbiakat: - melyik év melyik hónapjáig leszel várhatóan folyamatosan aktív nappali tagozatos hallgató - megfelelsz-e a kiírt feltételeknek
Forgalomszámlálásra keresek Pest megye különböző területeire diákokat. Az időszak, ahova keresek diákokat az a nagyjából mostantól 1-1,5 hónapig tartó időszak. Ha autós diák vagy, kérlek ezt külön jelezd, ez esetben jár költségtérítés is! Ha érdekel, kérlek küldd el a jelentkezésed FORGALOMSZÁMLÁLÁS tárggyal a majzik.nandor@universitas.hu címre az alábbi adatokkal: 1) Mely napokat tudod vállalni a következő 1-1,5 hónapban a kedd, szerda és csütörtöki napok közül? 2) Rendelkezel-e autóval? 3) Van-e esetleg ismerősöd, aki szintén jönne? 4) Aktív, nappalis a jogviszonyod, vagy passzív/estis/levelező vagy? 5) Mobiltelefonszámod. A fentieken kívül az érvényes jelentkezéshez töltsd ki kérlek ezt az egyperces jelentkezési űrlapot is: http://bit.ly/1mD4FmQ Az e-mailjeidet figyeld, mert ott fogjuk küldeni az információkat elsősorban.
We are looking for enthusiastic and multi-skilled individuals to join our presales team. We are interested in applicants with exceptional sales skills, an interest in IT and a good telephone manner. We actively encourage students to apply for this position, as the job offers flexibility designed with the busy student in mind. If you are interested in this position and you meet the profile that we are looking for then send us your CV and a covering letter via email to kovats.balazs@universitas.hu for the attention of Kováts Balázs.
Vácra keresek nívós multinacionális IT-céghez hosszú távra, min. egy évre egy diákot. Feladatok: Felhasználói profilok és jelszavak kezelése: Az igénylések fogadása, rendszerezése, vizsgálata. Jogosultságkör felmérése, kiosztása, igénylése. Szükséges engedélyek igénylése, rendszerezése. SAP-n belüli és SAP-tól független konfliktusok vizsgálata, kiszűrése. Felhasználói profilok érvényességi idejének figyelése és hosszabbítás igénylése. Lezárt, blokkolt felhasználók visszaállítása. Új jelszavak igénylése, jelszóprobléma esetén. SAP profilok (jogosultsági körök) bővítésével és szűkítésével kapcsolatos feladatok: Az igénylések fogadása és vizsgálata. Konfliktusok vizsgálata. Szükséges engedélyek igénylése, rendszerezése. CR (Change request) indítása a változtatásról. Munkába állás mihamarabb/azonnal. Heti 3*8 óra a munkaidő. Kérlek csak abban az esetben jelentkezz, ha maradéktalanul megfelelsz a lenti feltételeknek! Jelentkezés ANGOL NYELVŰ önéletrajzzal a kovats.balazs@universitas.hu e-mail címen, SAP SECURITY ADMIN tárggyal! Az önéletrajz elnevezése legyen az alábbi: CV_VezetéknévKeresztnév, a formátum .doc, .docx, vagy .pdf. Az önéletrajz mindenképpen tartalmazza a címedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Az e-mailben FELTÉTLENÜL tüntesd fel az alábbiakat: - melyik év melyik hónapjáig leszel várhatóan folyamatosan aktív nappali tagozatos hallgató - megfelelsz-e a kiírt feltételeknek
Összes munkalehetőség megtekintése (118)


BEJELENTKEZÉS
Új jelszó kérése Regisztráció

Regisztrálj, hogy tájékoztatni tudjunk a számodra legmegfelelőbb munkalehetőségekről!HASZNOS LINKEK

A Meló-Diák az ország legnagyobb diákmunka hálózata, budapesti tagja az Universitas Iskolaszövetkezet 1983 óta foglalkozik diákmunkával elsőként Magyarországon. Cégünk ajánlja a legtöbb diákmunkát az országban, több mint 40 irodában. Egy évben több mint 35.000 diáknak biztosítunk munkát, ezzel mintegy 5000 Megbízónk igényeit kiszolgálva. A leggyakoribb diákmunkáink: irodai munka (adatrögzítés, adminisztratív munkák), fizikai munka (árufeltöltés, áruházi munkák, csomagolás, kisegítő munkák), hostess munka (kóstoltatások), promóciós munkák.

A Meló-Diák hálózat tagjai: MELÓ-DIÁK Alföld Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Dél Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Szolnok Iskolaszövetkezet, Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet..

Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet

1093 Budapest, Czuczor u. 6.; Telefon:  +36 1 323 2133 (cégeknek, munkáltatóknak); Telefon:  +36 1 217 6426 (diákok számára)

Fax: +36 1 476 0620; E-mail: info@universitas.hu

Czuczor utcai irodánk nyitvatartása: hétfőtől-péntekig, 8:00-19:00