MELÓ-DIÁK – ORSZÁGOS PIACVEZETŐ DIÁKMUNKA HÁLÓZAT – iskolaszövetkezet, munka, munkalehetőség, diák, diákszövetkezet - UNIVERSITAS Iskolaszövetkezet
Cím
Megye:
Város:

Munkatípus 
Iroda
Összetett kereső


 Új Magyarország Fejlesztési Terv

TÁMOP-2.3.3/A-09/1 Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva elnyert pályázat ismertetése: „Az Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet TÁMOP-2.3.3/A pályázata" című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

tovább

Piacvezető szolgáltató partnerünk - mely az „Év legjobb munkahelye” címet több ízben is elnyerte -, lehetőséget kínál diákoknak. Elvárások: Jó kommunikációs készség Sikerorientált gondolkodás Tanulási és fejlődési hajlandóság Tapasztalt kollégákkal való együttműködési készség Büntetlen előélet Amit kínálunk: Biztos céges és szakmai háttér Hosszú távú karrier lehetőség Rugalmas munkaidő Egyensúly munka és iskola között Szakmai gyakorlat igazolása és biztosítása Komfortos iroda, jó megközelítéssel Anyagi megbecsülés Belső céges ösztönző programok Fényképes önéletrajzokat a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címre várom.
kalibráló technikus-i állás betöltésére keresünk hallgatókat. A betanítás után hosszútávon keresünk, akár egyetem után is ( van előmeneteli lehetőség). Ami nagy előny, hogy az időbeosztás rugalmas, tehát nyáron az illető betanulna, így szeptembertől az iskolakezdéstől a munkába járást megbeszélés alapján meg lehet oldani (irányadó a heti 20 óra, de nincs minimum/maximum kiszabva), lényeg, hogy a feladatát el tudja látni. Jelentkezés munka megnevezésével és fényképes önéletrajzzal a czenki.zsuzsanna@melodiak.hu címre.
Feladatok: - A szervezet információkezelési és dokumentum kezelési megoldásainak fejlesztése - Az információ és dokumentumok megosztásának, hatékonyabb tárolásának előmozdítása - A hatékony csoportmunka, kollaboráció elősegítése a jobb dokumentumkezelés által, ehhez eljárások kidolgozása, támogató eszközök biztosítása Az ideális jelölt: - Folyamatban lévő informatikai vagy gazdasági területen BSc vagy MSc tanulmányok, - még legalább 2 évig tanul a diploma megszerzéséig, - legalább heti 3 napot tud a munkahelyen tölteni, - képes gyorsan megtanulni új dolgokat, - lendületes és megbízható, - ismeri az MS Office alkalmazásokat, - angol nyelven mind szóban, mind írásban legalább középfokon kommunikál, Munkavégzés helyszíne: Telenor Székház, Törökbálint (a munkába járás - Budapest több csomópontjáról induló - buszokkal biztosított) Munkaidő: heti kb. 3 munkanap (8 órában) Jelentkezés munka megnevezésével és fényképes önéletrajzzal a czenki.zsuzsann@melodiak.hu címre
A mogyoródi aquaparkba keresek diákokat egész nyárra akár beugrósként, akár teljes jogú tagként csúszdafelügyelő/ruhatáros/karszalagragasztó munkakörre. A ki- és hazajutás céges busszal megoldott. Amennyiben MARADÉKTALANUL megfelelsz a LENTI feltételeknek, küldd el a fényképes önéletrajzod és külön EGY EGÉSZ ALAKOS, LEHETŐLEG NYÁRI KÉPET e-mailben a majzik.nandor@melodiak.hu címre, AQUARÉNA tárggyal. FIGYELEM! Ha inkább/főleg a vendéglátós pozíció érdekelne, akkor AQUARÉNA BÜFÉ tárggyal küldd el az e-mailt! A fentieken kívül az érvényes jelentkezéshez töltsd ki kérlek ezt az egyperces jelentkezési űrlapot is: http://bit.ly/1mD4FmQ Az önéletrajz elnevezése: CV_VezetékKeresztnév Az e-mailjeidet napi szinten figyeld, ugyanis minden kommunikációt így fogok küldeni! A végleges jelentkezésed is egy e-mailben küldött űrlap kitöltése alapján fog történni!
18 év feletti sportos, jó kiállású, emberekkel könnyedén kommunikálni tudó Srácok a figyelmébe ajánlom a következő munkát. Feladat: Leginkább, külföldi turistákat kell riksával szállítani, meghatározott városnézői túra útvonalakon. Fontos, hogy legalább egy idegen nyelven társalgási szinten tudj velük beszélgetni. Ez egy hosszú távú munka. Azoknak ajánlom, akik nyitottak, és könnyedén tudnak szóba állni az emberekkel, mert azok biztosan 1500Ft/h körüli fizetésre számíthatnak. Visszajelzések szerint a turisták szeretik, ha bringás fiúk egy-két dolgot tudnak mesélni Bp-ről, vagy egy-egy helyszínről... Csoportos túrák alkalmával, akár 10-15-en is haladtok egy-egy túra útvonalon. Kezdés betanítás a napokban! munka idő: H-V-ig min. 2-3nap érj ár időtartama: napi szinten 3-4 órát vesz igénybe egy-egy városnézői túra (10-20h között.) helyszín: BP pesti oldalán, belvárosi részen (V., VI., VII., XIV. kerületekben) A munka fesztiválok területén is lesz, ott plusz juttatások (szállás + étkezés biztosított). Beosztás: Heti szinten előre fixálva, hogy melyik napokon, mikor kezdődnek a túrák, így könnyedén tudod a sulihoz igazítani. Fizetés: 800-2000Ft/h között jelentkezés: Fényképes önéletrajzzal, kiemelve az idegen nyelvtudást, illetve, hogy mit sportolsz. dilingai.pal@universitas.hu e-mail címen! tárgymező írd bele: Riksás meló a belvárosban Az önéletrajzod file neve tartalmazza, hogy mire jelentkezel! (Pl.: hallgato_Balint_riksa.docx)
Összes munkalehetőség megtekintése (108)


BEJELENTKEZÉS
Új jelszó kérése Regisztráció

Regisztrálj, hogy tájékoztatni tudjunk a számodra legmegfelelőbb munkalehetőségekről!HASZNOS LINKEK

A Meló-Diák az ország legnagyobb diákmunka hálózata, budapesti tagja az Universitas Iskolaszövetkezet 1983 óta foglalkozik diákmunkával elsőként Magyarországon. Cégünk ajánlja a legtöbb diákmunkát az országban, több mint 40 irodában. Egy évben több mint 35.000 diáknak biztosítunk munkát, ezzel mintegy 5000 Megbízónk igényeit kiszolgálva. A leggyakoribb diákmunkáink: irodai munka (adatrögzítés, adminisztratív munkák), fizikai munka (árufeltöltés, áruházi munkák, csomagolás, kisegítő munkák), hostess munka (kóstoltatások), promóciós munkák.

A Meló-Diák hálózat tagjai: MELÓ-DIÁK Alföld Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Dél Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Szolnok Iskolaszövetkezet, Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet..

Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet

1093 Budapest, Czuczor u. 6.; Telefon:  +36 1 323 2133 (cégeknek, munkáltatóknak); Telefon:  +36 1 217 6426 (diákok számára)

Fax: +36 1 476 0620; E-mail: info@universitas.hu

Czuczor utca 10. szám alatti irodánk nyitvatartása: hétfőtől-péntekig, 8:00-19:00