MELÓ-DIÁK – ORSZÁGOS PIACVEZETŐ DIÁKMUNKA HÁLÓZAT – iskolaszövetkezet, munka, munkalehetőség, diák, diákszövetkezet - UNIVERSITAS Iskolaszövetkezet
Cím
Megye:
Város:

Munkatípus 
Iroda
Összetett kereső


 Új Magyarország Fejlesztési Terv

TÁMOP-2.3.3/A-09/1 Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva elnyert pályázat ismertetése: „Az Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet TÁMOP-2.3.3/A pályázata" című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

tovább

Azonnali kezdéssel keresek diákokat, raktári kisegítői munkára. Vendéglátói ismeret elő, a cég profilja miatt. Munkaidő:H-p 8-16.30 h-ig heti 2-3 nap vállalása kötelező. jelentkezés fényképes Önéletrajzzal és munka megnevezésével a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címre kérem.
Jogosítvánnyal, és vezetési tapasztalattal rendelkező megbízható srácok, lányok jelentkezését várom, akik szeretnek kocsikázni. feladat: 0 km-es verdával le kell állni a hajóról Csepelen, és Budaörsön leparkolni, és a telephelyen szortírozni őket. munka idő: 7-16 H-P Folyamatosan minimum heti 2-3 napot kell vállalni. fizetés 604 Ft/h Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, és vezetési tapasztalatodat is írd bele, és azt is hol laksz, melyik helyszín lenne jobb. Nem MSCH-kat keresek, de nem is itt kell megtanulni vezetni, de azért az már jó ha tudsz biztonságosan tolatni ,parkolni. Jelentkezés: dilingai.pal@universitas.hu Az önéletrajzod file neve tartalmazza, hogy mire jelentkezel, illetve a tárgymezőbe írd bele, hogy autómozgatás, kocsikázás (Pl.: Hallgató_bálint_auto.docx)
VÁCRA, információtechnológiai multinacionális céghez keresek pénzügyi elemző diákot hosszútávra, 1 évre, heti 20-30 órában. A feladat európai HR alkalmazások portfoliójába tartozó alkalmazások pénzügyeinek követése, előrejelzések és tervezés készítése. Kérlek csak abban az esetben jelentkezz, ha maradéktalanul megfelelsz a lenti feltételeknek! Jelentkezés ANGOL NYELVŰ önéletrajzzal a kovats.balazs@universitas.hu e-mail címen, FINANCIAL VÁC tárggyal! Az önéletrajz elnevezése legyen az alábbi: CV_VezetéknévKeresztnév, a formátum .doc, .docx, vagy .pdf. Az önéletrajz mindenképpen tartalmazza a budapesti címedet, e-mail címedet és telefonszámodat. Az e-mailben FELTÉTLENÜL tüntesd fel az alábbiakat: - melyik év melyik hónapjáig leszel várhatóan folyamatosan aktív nappali tagozatos hallgató - megfelelsz-e a kiírt feltételeknek
Feladatok • Kimenő hívások indítása előre megadott adatbázisból • E-számla szolgáltatás bemutatása az ügyfeleknek Elvárások • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony • MS Office ismeretek • Önálló kommunikatív, talpraesett személyiség • Pontosság • Megbízhatóság • Monotónia tűrés Munkaidő: heti legalább két teljes nap vagy ha az nem megy akkor a jelölt délutánonként tudjon jönni dolgozni Amit kínálunk • Órabér: bruttó 750 Ft/óra • Azonnali munkakezdés Jelentkezéseket fényképes Önéletrajzzal és a munka megnevezésével a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címre várom.
Telefonos sales munka 1. kerületben, városközponttól 10-15 percre magyar nyelven! Munkaidő 8-20 óra között, műszakok 12-20, 14-20, 16-20, hétvégén 10-18 óra!!!18 feletti nappali tagozatos diákok jelentkezését várom. Heti 20 órát kellene átlagosan vállalni minimum!!! Lehet csak szombatonként is dolgozni!!!Telefonos tapasztalat előny! Fizetés: 650+jutalék Ft/óra(átlagosan 650-800 Ft/óra a bér!!!), jelentkezni: a kornya.jozsef@universitas.hu címen lehet!
Összes munkalehetőség megtekintése (185)


BEJELENTKEZÉS
Új jelszó kérése Regisztráció

Regisztrálj, hogy tájékoztatni tudjunk a számodra legmegfelelőbb munkalehetőségekről!HASZNOS LINKEK

A Meló-Diák az ország legnagyobb diákmunka hálózata, budapesti tagja az Universitas Iskolaszövetkezet 1983 óta foglalkozik diákmunkával elsőként Magyarországon. Cégünk ajánlja a legtöbb diákmunkát az országban, több mint 40 irodában. Egy évben több mint 35.000 diáknak biztosítunk munkát, ezzel mintegy 5000 Megbízónk igényeit kiszolgálva. A leggyakoribb diákmunkáink: irodai munka (adatrögzítés, adminisztratív munkák), fizikai munka (árufeltöltés, áruházi munkák, csomagolás, kisegítő munkák), hostess munka (kóstoltatások), promóciós munkák.

A Meló-Diák hálózat tagjai: MELÓ-DIÁK Alföld Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Dél Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Szolnok Iskolaszövetkezet, Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet..

Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet

1093 Budapest, Czuczor u. 6.; Telefon:  +36 1 323 2133 (cégeknek, munkáltatóknak); Telefon:  +36 1 217 6426 (diákok számára)

Fax: +36 1 476 0620; E-mail: info@universitas.hu

Czuczor utcai irodánk nyitvatartása: hétfőtől-péntekig, 8:00-19:00