MELÓ-DIÁK – ORSZÁGOS PIACVEZETŐ DIÁKMUNKA HÁLÓZAT – iskolaszövetkezet, munka, munkalehetőség, diák, diákszövetkezet - UNIVERSITAS Iskolaszövetkezet
Cím
Megye:
Város:

Munkatípus 
Iroda
Összetett kereső


 Új Magyarország Fejlesztési Terv

TÁMOP-2.3.3/A-09/1 Munkahelymegőrző támogatás képzéssel kombinálva elnyert pályázat ismertetése: „Az Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet TÁMOP-2.3.3/A pályázata" című projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

tovább

Suli mellett is végezhető hosszú távú gyorséttermi munkára keresünk diákokat. Stabil kereseti lehetőség, rugalmas munkabeosztással, heti 20 órát kell minimum vállalni (6-8 órás műszakok, amit Hétfőtől Vasárnapig bármikor ledolgozhatsz. Csak 18 év feletti nappali tagozatos diákok jelentkezzenek! Min. 3-4 hónapot kell ledolgozni. Kezdő fizetés 584/ 750 Ft/óra. Jelentkezni e-mailben a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címen lehet. A név és telefonszám szükséges. Aki szeretne dolgozni, ,küldje el adatait és hogy mely munkára jelentkezik ill. mikor ér rá dolgozni. pl. Hétfő: 16-24h-ig, kedd: 14-18hig. A következő helyszínekre van jelen pillanatban felvétel: Arany J. utcai Bécsi út Fővám tér Árkád Üllői út Nyugati tér Tétényi út Hungária Krt.
Feladat: telefonkészülékek kiadása a belsős dolgozóknak. Elvárás: megbízhatóság pontosság ügyfélközpontúság A munka 1-2 hónapig tart, ápr. 28.-tól. Munkaidő: H-p 8-16h-ig. jelentkezés: fényképes Önéletrajzzal és a munka megnevezésével a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címre.
Tropicariumba keresek ügyfélszolgálatos fiúkat, az alábbi időpontra 2014 május 1. 10-19 h-ig 1058.-Ft/óra Továbbá folyamatos munka várható hétvégenként (600.-Ft/óra) illetve piros betűs ünnepnap. (1058,-Ft/óra.) Jelentkezés: fényképes Önéletrajzzal és munka megnevezésével a czenki.zsuzsanna@universitas.hu címre.
DÉL-PESTI AUTÓBUSZGARÁZSTÓL 5 perc sétára lévő modern logisztikai központba keresek diákokat csomagolási feladatokra. Főként használati útmutatókat kell csomagolni, illetve ehhez hasonló feladatokra lehet számítani. Amennyiben MARADÉKTALANUL megfelelsz a LENTI feltételeknek, küldd el a fényképes önéletrajzod e-mailben a majzik.nandor@universitas.hu címre, DÉL-PESTI CSOMAGOLÁS tárggyal. A fentieken kívül az érvényes jelentkezéshez töltsd ki kérlek ezt az egyperces jelentkezési űrlapot is: http://bit.ly/1mD4FmQ Az önéletrajz elnevezése: CV_VezetékKeresztnév A MOBILSZÁMOD kérlek külön tüntesd fel az e-mailben 06201234567 formátumban, illetve azt, hogy MELY HÉTKÖZNAPOKAT TUDOD VÁLLALNI. Az e-mailjeidet figyeld, mert rövidesen ott fogsz visszajelzést kapni tőlem a jelentkezésedre!
XI. KERÜLETBE, a Villányi útra keresek egy csinos, értelmes leányzót hoszteszfeladatok ellátására egy záróvizsga eseményen a HOLNAPI NAPRA, 8.00-14.00 ÓRÁIG. Fontos, hogy fekete-fehér elegáns öltözékben kell megjelenni. Amennyiben MARADÉKTALANUL megfelelsz a LENTI feltételeknek, küldd el a fényképes önéletrajzod a majzik.nandor@universitas.hu címre, XI. KER HOSTESS tárggyal. A MOBILSZÁMOD kérlek külön tüntesd fel az e-mailben 06201234567 formátumban, illetve azt is, hogy tudod vállalni A HOLNAPI NAPOT, illetve ráérsz-e esetleg szombaton is. A fentieken kívül az érvényes jelentkezéshez töltsd ki kérlek ezt az egyperces jelentkezési űrlapot is: http://bit.ly/1mD4FmQ Az e-mailjeidet figyeld, mert rövidesen ott fogsz visszajelzést kapni tőlem a jelentkezésedre!
Összes munkalehetőség megtekintése (118)


BEJELENTKEZÉS
Új jelszó kérése Regisztráció

Regisztrálj, hogy tájékoztatni tudjunk a számodra legmegfelelőbb munkalehetőségekről!HASZNOS LINKEK

A Meló-Diák az ország legnagyobb diákmunka hálózata, budapesti tagja az Universitas Iskolaszövetkezet 1983 óta foglalkozik diákmunkával elsőként Magyarországon. Cégünk ajánlja a legtöbb diákmunkát az országban, több mint 40 irodában. Egy évben több mint 35.000 diáknak biztosítunk munkát, ezzel mintegy 5000 Megbízónk igényeit kiszolgálva. A leggyakoribb diákmunkáink: irodai munka (adatrögzítés, adminisztratív munkák), fizikai munka (árufeltöltés, áruházi munkák, csomagolás, kisegítő munkák), hostess munka (kóstoltatások), promóciós munkák.

A Meló-Diák hálózat tagjai: MELÓ-DIÁK Alföld Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Dél Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet, MELÓ-DIÁK Szolnok Iskolaszövetkezet, Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet..

Universitas Szolgáltató Iskolaszövetkezet

1093 Budapest, Czuczor u. 6.; Telefon:  +36 1 323 2133 (cégeknek, munkáltatóknak); Telefon:  +36 1 217 6426 (diákok számára)

Fax: +36 1 476 0620; E-mail: info@universitas.hu

Czuczor utcai irodánk nyitvatartása: hétfőtől-péntekig, 8:00-19:00